Sara Roversi

President Future Food Institute

 
Saraは経験豊富な起業家であり、食品エコシステムにおける思想的リーダー。熟練した成長の専門家として、国際的認知度の高い著名なシンクタンクと協力し持続可能な食品業界のアジェンダを設定している。
変化を推進する方法を知っているゲームチェンジャーと評され、探求と繁栄をもたらす思考に才能がある。
過去10年間、教育、研究プロジェクト、イノベーションの課題を通じて、食品のリーダーと若年層を次のレベルの達成に導くという使命に焦点を当ててきた。
地球上の生命の進化する前向きな変化を促進し、持続可能で影響力のある成長を達成するための戦略的要素として食品の革新を促進する目的主導のエコシステムFutureFoodを設立。
近年はgoodaftercovid19.org initiativeを共同設立したことに加え、Google Food Lab、B20 Task Forceのメンバーであり、Food For ClimateLeagueのパートナーでもある。
 
Sara is an experienced entrepreneur and thought leader in the food ecosystem. As a seasoned growth expert, she works with globally recognized high-profile think tanks on setting the agenda for the sustainable food industry.
Described as a game-changer who knows how to drive change, she has a flair for exploration and prosperity thinking.
For the last 10 years, she focused on the mission to take food leaders and youth to the next level of achievement through education, research projects, and innovation challenges.
She founded Future Food: a purpose-driven ecosystem facilitating evolving positive change in life on earth, promoting food innovation as a strategic element to achieve sustainable and impactful growth.
She recently co-founded the goodaftercovid19.org initiative and, among others she is also a member of the Google Food Lab, B20 Task Force, and partner of the Food For Climate League.