Chef Robert Graham, MD, MPH

FRESH Medicine / 医師&シェフ
Doctor & Chef / Fresh Medicine

 
シェフ・ロバートE.グラハム,MD,MPHは、ハーバードにて訓練を受けた医師であり、シェフでもある。ストーニーブルック大学の医学部を卒業後、レノックスヒル病院の内科にて実務研修を終え、ハーバード大学公衆衛生学部で公衆衛生の修士号を取得すると共に、同大学医学部にて一般内科、補完的および統合的医学療法、医学教育の3つのフェローシップを終了。後にNatural Gourmet Instituteにてシェフとしての学位を取得。「私たちの食品とヘルスケアシステムを癒す」を目指し、15年以上にわたって「医薬品としての食品(food as medicine)」を処方してきた。シェフドクターとして500人以上の医師と医療従事者に料理の仕方を教え、ニューヨークで初めて、病院にて屋上農場をスタート。後に、統合的な健康とウェルネスセンターであるFRESH Medicineを共同創設。 FRESHは、健康への重要な要素である、Food、Relaxation、Exercise、Sleep and Happinessの頭字語を取って命名。 2019年にはオンラインスクールFRESH MED Uを立ち上げ、多くの食品、健康、ウェルネス企業へ講演/コンサルティングや、自身の初となる書籍の執筆活動も行っている。
 
 
Chef Robert E. Graham, MD, MPH, is a Harvard-trained physician, board certified in Internal and Integrative Medicine, and a Chef. Dr. Graham graduated from the School of Medicine at Stony Brook and completed his residency in Internal Medicine at Lenox Hill Hospital. He earned a Masters’ of Public Health from the Harvard School of Public Health while completing three fellowships in General Internal Medicine, Complementary and Integrative Medical Therapies and Medical Education at Harvard Medical School. He obtained his culinary degree from the Natural Gourmet Institute. Dr. Graham is on a mission to heal our food and healthcare systems and has prescribed “food as medicine” for over 15 years. He has taught over 500 doctors and healthcare workers how to cook and created the first hospital rooftop farm in NYC. Dr. Graham is the co-founder of FRESH Medicine, an integrative health and wellness center. FRESH is an acronym for Food, Relaxation, Exercise, Sleep and Happiness, the five ingredients in your recipe to health. In 2019, he launched FRESH MED U an online school. He is a speaker/consultant with multiple food, health and wellness companies, and is currently writing his first book.