honshoku:http://honshoku.com

平井 巧 Satoshi Hirai

株式会社ホンショク / 代表取締役
honshoku Inc.

 

株式会社honshoku代表/一般社団法人フードサルベージ代表理事/東京農業大学非常勤講師
1979年生まれ。新潟大学理学部数学科卒業。SP広告代理店、IT関連会社を退社後、食のプロデューサーとして活動。食のクリエイティブチーム株式会社ホンショクでは、「食卓に愉快な風を。」をキーワードに、食に関するコンテンツ制作、商品開発、プロモーション企画を行う。ごはんの祭典「ごはんフェス」のプロデュースと運営、オリジナルブレンド米の開発と販売など展開中。2016年には、自治体や民間企業といっしょにフードロスに関する企画・プロデュースを手がけるための一般社団法人フードサルベージを設立。家庭で余った食材を持ち寄り、シェフがその場でクッキング、出来た料理をみんなでシェアしおいしくたのしくフードロスを身近に感じるためのイベント「サルベージ・パーティ」や、東京農業大学を舞台に自前のフードロス論をもつための学校型コンテンツ「フードロスの学校」を展開中。
 
President honshoku Co., Ltd. / President of Food Salvage General Incorporated Association / part-time lecturer at Tokyo University of Agriculture
Born in 1979. Graduated from Department of Mathematics, Faculty of Science, Niigata University. After leaving the SP advertising agency and IT affiliate, he worked as a food producer. Food Creative Team At Honshoku Co., Ltd., we will create food-related content, product development and promotion planning, with the keywords "A pleasant breeze at the table." Producing and managing the rice festival "Gonfest" and developing and selling original blended rice.In 2016, a general incorporated association, Food Salvage, was established to plan and produce food loss with local governments and private companies. Bringing the ingredients left over at home, the chef cooks on the spot, shares the prepared food with everyone, and the event "Salvage Party" to make food loss feel close to everyone, and the Tokyo University of Agriculture set up their own food loss theory Is developing a school-type content "Food Loss School".